miércoles, 11 de mayo de 2011

Bruno

Si hay algo que es verdad es que esta pareja de papis es que siempre lleva la delantera en todo; fueron los primeros en dar el difícil paso del matrimonio, los primeros en realizar viajes de largíiiiima duración, y ahora los primeros en tener descendencia para difundir sus genes. Para el resto del grupo es una gran alegría tener a Bruno entre nosotros para así malcriarlo de vez en cuando y darle unos achuchones.






6 comentarios:

Miriam dijo...

Jo diria que han sigut els més atrevits i decidits en donar passos grans, jeje!!
I com queda clar en les fotos, el resultat de l'últim pas que han donat (de moment): Bruno, un xiquet rebonico i moooolt simpàtic, sempre amb unes rialles que fa que a tots se'ns caiga la baba.

Unknown dijo...

joooooo!!! moltes gracies xiquets!!! més que atrevits, jo diria inconscients, jeje!! les fotos són una pasada, tens a tota la familia encantats, sobretot m´aguelo!!
moltes gràcies i a seguir aixina d´arista!!
bri

Anónimo dijo...

hola jorge,
moltes gràcies per posar-me al blog, pq jo el veig en mos pares i m´agrada molt.
tinc ganes de que em dugues a la montanya i en la bici, que diuen que eres un poc sherpa..
besaetes baboses (són les úniques que sé donar de moment)
bruno

Jorge dijo...

yeahhhh!!!!este xiquet és molt precoç, ja escriu i navega a internet. Tranquil que et criarem a la nostra imatge i semblança, jeje!!

Anónimo dijo...

hombreeeee!!
menudo artista estas fet, cageeeenn!!! que fotos més xulisimes!!! ja voràs m´aguelo que content es posa!! si es que este xiquet es un torronet!
bri

Anónimo dijo...

jorge, moltes gracies per penjar-me al blog! jo el llig amb mon pare i ma mare a voltes, es molt xulo! tinc ganes de que em portes a escalar i en la bici...
molts besitos babosos, muak!
bruno